Edicte del 7-11-2022 per a la cobertura temporal de una plaça en el lloc de treball de tècnic de suport XENA adscrit a l' Àrea de Desenvolupament Tecnològic Educatiu del Ministeri d' Educació i Ensenyament Superior.

Fecha de publicación09 Noviembre 2022
Fecha07 Noviembre 2022
Número de Gaceta132
SecciónGovern
GP20221107_10_23_51

Edicte

Edicte del 7-11-2022 per a la cobertura temporal de una plaça en el lloc de treball de tècnic de suport XENA adscrit a l' Àrea de Desenvolupament Tecnològic Educatiu del Ministeri d' Educació i Ensenyament Superior.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí, d' acord amb els termes previstos en l' article 88.c de la Llei 29/2022, del 21 de juliol, de modificació de la Llei 1/2019, del 17 de gener, de la funció pública.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic de suport XENA, adscrit a l' Àrea de Desenvolupament Tecnològic Educatiu del Ministeri d' Educació i Ensenyament Superior;

La missió del lloc de treball és realitzar tasques de manteniment als actius que componen la xarxa XENA (Xarxa Educativa Nacional d' Andorra) i donar suport als seus usuaris en aquest àmbit. Desenvolupar projectes tecnològics per millorar el funcionament i manteniment de la infraestructura Xena.

La ubicació actual del lloc de treball és Av Tarragona 58-70, Edifici de les Columnes, AD500 Andorra la Vella

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-VIII del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 24.229,53 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència en l' atorgament de la plaça s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixin una activitat al si del sector públic andorrà.

" En segon lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i que siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

" En tercer lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats d' altres nacionalitats que les esmentades en l' apartat anterior i que siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

" En quart lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de qualsevol nacionalitat i que no siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

I d' acord amb els reglaments de quota vigents al moment de l' adjudicació de la convocatòria.

-...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR