Edicte del 7-11-2022 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic d' atenció social especialitzat en educació social adscrit a l' Àrea de Polítiques d' Igualtat de la Secretaria d' Estat d' Afers Socials, Joventut i Igualtat.

Fecha de publicación09 Noviembre 2022
Fecha07 Noviembre 2022
Número de Gaceta132
SecciónGovern
GP20221107_09_26_20

Edicte

Edicte del 7-11-2022 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic d' atenció social especialitzat en educació social adscrit a l' Àrea de Polítiques d' Igualtat de la Secretaria d' Estat d' Afers Socials, Joventut i Igualtat.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí, d' acord amb els termes previstos en l' article 88.c de la Llei 29/2022, del 21 de juliol, de modificació de la Llei 1/2019, del 17 de gener, de la funció pública.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic d' atenció social especialitzat en educació social adscrit a la Secretaria d' Estat d' Afers Socials, Joventut i Igualtat.

Les funcions del lloc de treball són:

" Elaborar i implementar els plans i programes recollits a la llei d' igualtat de tracte i la no-discriminació.

" Implementar l' observatori de la igualtat recollit a la llei d' igualtat de tracte i la no-discriminació.

" Formular recomanacions, propostes i plans d' acció adreçats a millorar o complementar les polítiques d' igualtat i no-discriminació.

" Rebre informació sobre mesures i activitats aprovades pel Govern o els comuns en matèria d' igualtat d' oportunitats.

" Proposar i elaborar estudis i informes tècnics de diagnosi de la situació de les dones i d' altres persones en situació de vulnerabilitat.

" Elaborar un pla anual i una memòria anual de les accions desenvolupades per l' Observatori i fer-ne difusió.

" Implementar la llei per a l' aplicació efectiva del dret a la igualtat de tracte i d' oportunitats i a la no-discriminació entre dones i homes.

" Donar suport en la implementació de la perspectiva de gènere i el pla d' igualtat de gènere a l' administració pública.

" Donar suport en la realització del reglament que crea l' Institut Andorrà de les dones i realitzar les accions oportunes pel seu funcionament.

La ubicació actual del lloc de treball és l' Av. Príncep Benlloch, 30 Ed. Clara Rabassa, 4t pis d' Andorra la Vella.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-IX del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 27.195,09 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència en l' atorgament de la plaça s' establirà de la manera següent:

" En primer...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR