Edicte del 9-12-2022 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic dinamitzador adscrit al Departament de Política Lingüística del Ministeri de Cultura i Esports.

Fecha de publicación14 Diciembre 2022
Fecha09 Diciembre 2022
Número de Gaceta145
SecciónGovern
GP20221209_09_22_06

Edicte

Edicte del 9-12-2022 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic dinamitzador adscrit al Departament de Política Lingüística del Ministeri de Cultura i Esports.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí, d' acord amb els termes previstos en l' article 88.b de la Llei 29/2022, del 21 de juliol, de modificació de la Llei 1/2019, del 17 de gener, de la funció pública.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic dinamitzador, adscrit al Departament de Política Lingüística del Ministeri de Cultura i Esports.

La missió del lloc de treball és fer efectiva la política lingüística del Govern: promoure l' ús del català en diferents sectors de la societat a través de campanyes o accions diverses; sensibilitzar la població sobre la necessitat de protegir i defensar la llengua oficial; vetllar perquè es compleixi la legislació lingüística i fer projectes per desplegar-la; impulsar la investigació en l' àmbit lingüístic, i oferir un servei de correccions i consultes als ciutadans en general.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-IX del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anual bruta de 27.195,09 euros, distribuïda en tretze pagues.

La ubicació actual del lloc de treball és al Servei de Política Lingüística, al Ministeri de Cultura, av. François Mitterrand, 13, Encamp (Hotel Rosaleda).

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència en l' atorgament de la plaça s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixin una activitat al si del sector públic andorrà.

" En segon lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

" En tercer lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats d' altres nacionalitats que les esmentades en l' apartat anterior que siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

" En quart lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de qualsevol nacionalitat que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR