Edicte de l' 11 de febrer 2019 per a la cobertura d' una plaça d' agent de l' Administració de caràcter indefinit per cobrir una plaça de veterinari, adscrita al Departament d' Agricultura.

Fecha11 Febrero 2019
Fecha de publicación13 Febrero 2019
Número de Gaceta13
SecciónGovern
GP20190211_10_37_51

Edicte

Vist que l' edicte publicat al BOPA núm. 71, any 2018, del 28 de novembre del 2018 ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública i Reforma de l' Administració publica l' edicte per cobrir una plaça vacant de veterinari, adscrita al Departament d' Agricultura del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, per ocupar el lloc de treball de veterinari.

La missió del lloc de treball es realitzar visites periòdiques a les explotacions ramaderes i nuclis zoològics d' acord a la legislació veterinària vigent i de la Llei 11/2016, del 28 de juny, de tinença i de protecció d' animals amb la finalitat de garantir un servei permanent al ramader i el compliments de la normativa Europea per la lliure circulació del bestiar andorrà.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-X del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 28.995,20 euros, distribuïda en tretze pagues.

La ubicació actual del lloc de treball és a les dependències del Departament d' Agricultura, Edifici Administratiu del Prat del Rull, Camí de la Grau d' Andorra la Vella.

Els requisits per aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament.

- Titulació d' ensenyament superior estatal com a mínim de nivell 4 del MATES en veterinària.

- Estar en possessió de permís de conduir categoria B1.

- Disposar del diploma de català de nivell B2 o superior. Tanmateix, la Secretaria d' Estat de Funció Pública i Reforma de l' Administració organitzarà una prova d' aquest nivell per a les persones que no disposin de la titulació esmentada. La no superació d' aquesta prova comportarà l' exclusió del candidat del procés de selecció.

Els coneixements que es tindran en compte són:

'" Domini en llengua castellana, francesa de nivell Avançat 2 i coneixements de l' anglès.

'" Domini en aplicacions informàtiques.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des dels webs www.funciopublica.ad. Si el recullen al Servei de Tràmits, se' ls entregarà en paper o bé en una clau de memòria d' acord amb els preus públics...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR