Edicte del 7 de maig del 2014 pel qual es notifica que s’ha incoat un expedient sancionador al Sr. Josep Torres Secase.

Edicte pel qual es notifica que s’ha incoat un expedient sancionador al Sr. Josep Torres Secase.

El 8 de gener del 2014 el Ministeri de Turisme i Medi Ambient va acordar incoar al Sr. Josep Torres Secase un expedient sancionador, registrat amb el núm. 045/13, per contravenir l’establert en els articles 30 i 31, apartat 1, del Decret del 10-07-2013 d’aprovació del Reglament de gestió i caça de l’isard, en relació amb l’apartat 8 de l’article 43 de la Llei de caça, del 13 d’abril del 2000, vigent.

Tenint en compte els documents que consten al Departament de Patrimoni Natural del Ministeri de Turisme i Medi Ambient, s’acorda incoar un expedient sancionador i el plec de càrrecs corresponent per esclarir els fets constatats i determinar les infraccions que s’hagin pogut cometre i que siguin susceptibles de sanció.

Tenint en compte tot el que s’ha exposat abans, es proposa imposar una sanció per un import de 1.502,54 euros i la suspensió de la llicència de caça per tres temporades, per la comissió d’una infracció als articles 30 i 31, apartat 1, del decret del 10-07-2013 d’aprovació del Reglament de gestió i caça de l’isard, en relació amb l’apartat 8 de l’article 43 de la Llei de caça, del 13 d’abril del 2000, vigent.

En compliment del que disposa l’article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR