Avís B.A. del 31 de gener del 2014 per emplaçar a les persones que tinguin interès directe per presentar-se com adherents en la demanda instada davant de la Secció Administrativa, per la societat Artica, S.L.

Avís

En compliment d’allò que disposen els articles 43 i 25 de la Llei de la Jurisdicció Administrativa i Fiscal, es fa públic que la Sra. Helena Díez Burgos, Procuradora dels Tribunals, actuant en nom i representació de la societat Artica, S.L, ha presentat escrit de demanda davant de la Batllia d’Andorra, Secció Administrativa, contra la resolució núm. 142230 del 18 de desembre de 2013 adoptada pel M.I Govern, que desestima el recurs d’alçada interposat contra altra decisió de la Directora de Duana, del 19 de setembre del 2013, que disposa la liquidació provisional d’ofici a compte de l’esmentada societat per una quantitat, en concepte del pagament del deute de IRNR corresponents a les rendes de l’any 2011.

L’expedient s’ha repertoriat amb el número AD-0009-1/2014.

Per Providència de data d’avui aquesta Batllia ha decidit admetre a tràmit la demanda jurisdiccional.

Atenent a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR