Decret del 18-12-2013 pel qual s’aprova definitivament el Pla Parcial de la unitat d’actuació de sòl urbanitzable PP-SUR-03 “Borda de la Margineda” del Pla d’Ordenació i Urbanisme Parroquial (POUP) d’Andorra la Vella.

Decret

Vista la Llei qualificada de delimitació de competències dels comuns del 4 de novembre del 1993;

Vista la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme (LGOTU) del 29 de desembre del 2000;

Vista la Llei 8/2006 del 21 de juny, de modificació de la LGOTU;

Vista la Llei 6/2011 del 28 de juliol, de modificació de la LGOTU;

Vista la Llei 16/2012 del 31 de juliol, de modificació de la LGOTU;

Vist el Reglament Urbanístic (RU), en especial els articles 60 a 64 i concordants;

Vist el Pla d’Ordenació i Urbanisme Parroquial (POUP) d’Andorra la Vella;

El Comú d’Andorra la Vella, en la sessió del Consell de Comú del 18 de desembre del 2013, ha aprovat el següent

Decret

Article 1

Aprovació definitiva del Pla Parcial

Transcorregut el termini d’exposició pública de vint (20) dies sense presentar al·legacions i en els termes de l’article 13 de la Llei 16/2012 del 31 de juliol, que modifica l’article 112 de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme, del 29 de desembre del 2000, s’aprova definitivament el Pla Parcial de la unitat d’actuació de sòl urbanitzable PP-SUR-03 “Borda de la Margineda”, del Pla d’Ordenació i Urbanisme Parroquial d’Andorra la Vella.

Aquest Pla Parcial està situat al nord-oest de la parròquia d’Andorra la Vella, al llarg de la Carretera General núm. 1, a la zona de la Margineda. L’àmbit està afectat pels entorns de protecció dels Béns d’Interès Cultural corresponents al pont de la Margineda i del Jaciment Arqueològic de la Roureda de Malreu.

D’altra banda, el Comú, en tràmit d’aprovació definitiva, realitza una concreció respecte al tractament del vial C2-03 (finca adjudicada), que prendrà la consideració de vial amb clau urbanística C3 “Viari Cívic”, vist que no hi ha la previsió de connexió per damunt del riu Gran Valira i que, per tant, restarà com un carrer de cul de sac.

A aquests efectes, s’adjunta el plànol de situació i emplaçament.

Els promotors del Pla Parcial i propietaris són: Rosa Maria MELINES ROY, Mònica i Meritxell MIRABET MELINES, DRESERA, SAU, MOLINES IMMOBLES, SLU.

Article 2

Efectes de l’aprovació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR