Edicte del 14-12-2022 pel qual es procedeix a publicar les bases del procés selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Tècnic Superior per l' Arxiu Judicial, adscrita al Consell Superior de la Justícia.

Fecha de publicación22 Diciembre 2022
Fecha14 Diciembre 2022
Número de Gaceta148
SecciónConsell Superior de la Justícia
CSP20221214_13_01_11

Edicte

Edicte del 14-12-2022 pel qual es procedeix a publicar les bases del procés selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Tècnic Superior per l' Arxiu Judicial, adscrita al Consell Superior de la Justícia.

Vist que en la sessió del Consell Superior de la Justícia de data 16-11-2022, s' acordà publicar en primera convocatòria les bases del procés selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Tècnic Superior per l' Arxiu Judicial adscrita al Consell Superior de la Justícia.

Seguint les previsions establertes en la Llei 9/2004 del 27 de maig de la funció pública de l' Administració de Justícia, en la Llei 29/2022, del 21 de juliol, de modificació de la Llei 1/2019, del 17 de gener, de la funció pública, i en el Reglament de selecció, promoció i carrera professional de l' Administració General el 10 de novembre del 2004, el procés de selecció per a cobrir places es porta a terme en diverses fases, que han de respondre als principis de transparència, objectivitat, publicitat, igualtat, i que tenen com a finalitat seleccionar els candidats que s' adaptin millor al lloc de treball que s' ha de cobrir d' acord amb la seva capacitació, els seus mèrits i la seva experiència.

Les proves es portaran a terme seguint les fases estipulades en les bases de la present convocatòria i en la normativa aplicable.

Les persones candidates a participar en el concurs oposició han de presentar una sol·licitud, disponible a www.justicia.ad/tramits, adreçada al Consell Superior de la Justícia, Seu de la Justícia, Baixada del Molí, 2-4, 2n d' Andorra la Vella, acompanyada de la documentació següent:

- currículum vitae actualitzat

- còpia dels documents acreditatius corresponents

- còpia del passaport andorrà

- certificat d' antecedents penals disponible a www.justicia.ad/tràmits

- certificat mèdic oficial d' Andorra

- declaració jurada o de promesa, disponible a www.justicia.ad/tràmits

- El full de consentiment de tractament de les dades personals disponible a www.justicia.ad/tràmits

La data límit de presentació de la sol·licitud és a les 15' 00 hores del 17 de gener del 2023.

A la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia es proporcionarà la informació complementària.

Publicitat de la convocatòria del concurs oposició i de les bases prop del Butlletí Oficial del Principat d' Andorra i de la web www.justicia.ad per a coneixement general.

Andorra la Vella, el dia 14 de desembre del 2022.

Marta Torres Duedra
Secretària General del Consell Superior de la Justícia

Bases de la primera convocatòria del procés selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Tècnic Superior per l' Arxiu Judicial, adscrita al Consell Superior de la Justícia

Aquest procés selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Tècnic superior per l' Arxiu Judicial, respon a les previsions establertes en la vigent Llei 9/2004 del 27 de maig de la funció pública de l' Administració de Justícia, en la Llei 29/2022, del 21 de juliol, de modificació de la Llei 1/2019, del 17 de gener, de la funció pública, i en el Reglament de selecció, promoció i carrera professional de l' Administració General del 10 de novembre del 2004.

El procés de selecció respon als principis d' objectivitat, publicitat, igualtat i transparència. Les proves es portaran a terme seguint les fases estipulades en les bases de la present convocatòria i en la normativa aplicable, i consisteix en la superació d' una avaluació psicoprofessional i d' un concurs oposició en les fases que s' indiquen en aquestes bases, per part dels aspirants que reuneixin els requisits exigibles.

1.- Descripció

Nombre de places: 1

Denominació del lloc de treball: Tècnic Superior per l' Arxiu Judicial

Adscripció organitzativa: Consell Superior de la Justícia

Nivell i retribució:

Aquest lloc de treball correspon al nivell 2C del sistema de classificació del personal de l' Administració de Justícia, amb una retribució anyal bruta de 24.589,57...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR